Verzetsmuseum groep 7
19-04-2018 11:06
Op donderdag 12 april 2018 is groep 7 naar een tentoonstelling over het verzet (In Friesland) tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hier een impressie van dit uitje.
Poetsles
10-11-2017 10:40
Tandenpoets les!
Bezoek Fries Museum
10-11-2017 09:51
We begonnen met een eigen sleutelhanger maken met wollen touwtjes. En toen kregen we een keykoord met de plattegrond eraan vast gemaakt. Toen gingen we met onze groep van 15 kinderen in tweetallen. En we gingen toen van alles bekijken en bestuderen en er waren allemaal werkbladen die we moesten invullen in tweetallen. We hadden van alles geleerd over de Friese geschiedenis. En we hebben verschillende dingen geleerd over de voorwerpen die daar waren tentoongesteld. We kregen een witte doos waar we zelf een voorwerp in konden doen en die weer terugbrengen en dan wordt dat een jaar tentoongesteld.
Sinterklaasfeest groep 7
02-12-2016 14:59
Het is vrijdag 2 dec.
En Sinterklaas was in de klas. Twee pieten waren ook mee.
Die deelden snoepgoed uit en de sint vroeg aan een paar kinderen of die hun gedicht van de surprise wouden voorlezen.
Een paar kinderen vroegen aan Sinterklaas en zijn 2 pieten of zij met de Sint en pieten de dab mochten doen.
Dat wouden de Sint en pieten wel, dus maakte juf daar en foto van.
Dat vonden de kinderen wel leuk.
We hadden ook lootjes getrokken en dan moest je een surprise maken voor degene die je had getrokken.
Ook dat vonden de kinderen van groep 7 heel erg leuk en gezellig.
Bibliotheekbezoek
24-11-2016 12:35
Het was donderdag en we gingen eerst gymen en daarna pakten we de fiets en gingen we naar de bibliotheek. Eenmaal in de bibliotheek kregen we eerst een PowerPoint te zien en vertelde Janke informatie. We moesten een onderwerp bedenken en daar een werkstuk over maken. Wij hielden het over Kaatsen. We hadden niet veel tijd de meeste kinderen hadden het niet af. Maar het was wel heel leuk. Op het einde gingen we weer weg.