Mindmap
05-12-2016 12:18
Wij zijn in de klas al een tijdje bezig met mindmaps.
Samen met juf maakten we een mindmap over de herfst.
We hebben allemaal zelf een mindmap gemaakt over gevoelens.
Vandaag maakten wij een mindmap bij een tekst over gewervelde dieren.
De tekst is een slimtekst van Jan Schotveld.
Sinterklaas groep 5
05-12-2016 11:56
Sinterklaas in groep 5.
Sinterklaasfeest groep 7
02-12-2016 14:59
Het is vrijdag 2 dec.
En Sinterklaas was in de klas. Twee pieten waren ook mee.
Die deelden snoepgoed uit en de sint vroeg aan een paar kinderen of die hun gedicht van de surprise wouden voorlezen.
Een paar kinderen vroegen aan Sinterklaas en zijn 2 pieten of zij met de Sint en pieten de dab mochten doen.
Dat wouden de Sint en pieten wel, dus maakte juf daar en foto van.
Dat vonden de kinderen wel leuk.
We hadden ook lootjes getrokken en dan moest je een surprise maken voor degene die je had getrokken.
Ook dat vonden de kinderen van groep 7 heel erg leuk en gezellig.
02-12-2016 14:54
Het is vrijdag 2 dec.
En Sinterklaas was in de klas. Twee pieten waren ook mee.
Dat wouden de Sint en pieten wel, dus maakte juf daar en foto van.
Dat vonden de kinderen wel leuk.
Ook dat vonden de kinderen van groep 7 heel erg leuk en gezellig.
Bibliotheekbezoek
24-11-2016 12:35
Het was donderdag en we gingen eerst gymen en daarna pakten we de fiets en gingen we naar de bibliotheek. Eenmaal in de bibliotheek kregen we eerst een PowerPoint te zien en vertelde Janke informatie. We moesten een onderwerp bedenken en daar een werkstuk over maken. Wij hielden het over Kaatsen. We hadden niet veel tijd de meeste kinderen hadden het niet af. Maar het was wel heel leuk. Op het einde gingen we weer weg.
... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ...