De reis naar Campus Middelsee
22-11-2016 15:08
WE ZIJN TWEE DONDERDAGEN ACHTER ELKAAR NAAR CAMPUS MIDDELSEE IN SINT-ANNEPAROCHIE GEWEEST.
JE KON KIEZEN TUSSEN BIJVOORBEELD. ICT, TECHNIEK, SCIENCE, FRANS, ENGELS EN NATUUR.
BIJ FRANS KREEG JE EEN OVERHEERLIJKE CROISSANT. EN DEZE KONDEN WE OP KANEN TIJDENS DE LES. BIJ FRANS DEDEN WE OOK EEN KAHOOT EN PUZZELQUIZ.
BIJ ICT DEDEN WE KO DE NOTENKRAKER ECHT EEN VERSLAVEND SPEL. JASPER WAS BIJ LVL. 39 MAAR TOEN WOU HIJ ALLES HACKEN EN WAS hET WEG. BIJ VERZORGING KON JE EEN LEKKERE MINI PIZZA BAKKEN. JAMMER DAT WIJ DAAR NIET VOOR HEBBEN GEKOZEN.
Naar de Harmonie en op school lunchen
22-11-2016 15:05
Wij zijn met de hele groep 8 op 11 november naar de harmonie geweest. Daar hebben we een Franse film gekeken. Hij heette Le nouveau. En na de film gingen we terug naar school en daar lunchen. Toen waren we om 14:00 uit!!
Bezoek Comenius Zamenhof
22-11-2016 14:43
Op woensdag 9 november brachten wij een bezoek aan Comenius Zamenhof. We gingen naar ontdek het VMBO. Er waren verschillende vakken die we gingen doen. Dat waren: Techniek (Mobielhouder), Gym (Basketbal) , Verzorging (pepernoten bakken), koken (wrap maken), Economie (je mocht drie koekjes en 2 producten bestellen, en die kreeg je gratis mee). En iemand ging nog wat uitleggen over het voorgezet onderwijs. Er was een pauze, en daar kreeg je een pakje drinken en een koekje. Daarna reden we weer met de auto’s naar school. We hebben het heel leuk gehad!
Gemaakt door Yke en Muriel.
Schoolontbijt\lunch groep 7
14-11-2016 14:27
Vrijdag 11 november 2016 hadden we schoolontbijt\lunch, omdat we naar het noordelijke film festival gingen in de Harmonie. We hadden alleen maar gezonde dingen zoals: kaas, worst en gluten vrije krakers en mochten we zelf dingen meenemen zoals: hagelslag, vlokken en pasta.We begonnen ongeveer met eten om 11.40 en daarna mochten we buiten spelen. Het was een hele leuke en gezellige dag.
noordelijk film festival
14-11-2016 14:25
Wij zijn vrijdag 11 november naar het noordelijk film festival in de harmonie
geweest en daar hebben wij een Franse film gezien genaamd: :Le Nouveau.
We gingen er heen met auto's die bereden werden door de ouders van de kinderen uit de klas.
... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...